Η αισθητική, η κομψή πολυτέλεια, το γούστο και η λεπτομέρεια διακρίνουν τα νυφικά του οίκου Paradise Wedding Dream στην Πάφο . Νυφικά από τους πιο διάσημους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, όπως Maggie Sottero και Justin Alexander θα σας εντυπωσιάσουν με τα σχέδια, την εφαρμογή και την ποιότητα για να ντυθείτε άψογα την ομόρφοτερη μέρα της ζωής σας. Μαγικά, πρωτοποριακά, ιδιαίτερα θηλυκά, με άψογη εφαρμογή και τέλειο φινίρισμα. Επίσης φτιάχνουμε νυφικά σύμφωνα με το δικό σας γούστο καθώς και χειροποίητα λουλούδια από τα δικά σας υφάσματα, που μπορούν να στολίσουν τα φορεματάκια ακόμη και τα μαλλιά σας.

Στο φιλικό μας περιβάλλον μπορείτε επίσης να βρείτε όλα τα είδη γάμου σε μεγάλη ποικιλία, ακόμη και να επιλέξετε τη διακόσμηση του γάμου σας. Η εικοσάχρονη πείρα μας και η εξυπηρέτηση χιλιάδων πελατών όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί εγγύηση. Μια επίσκεψη στο χώρο μας, στην όμορφη Πάφο θα σας πείσει για ένα ονειρεμένο γάμο.

Ο οίκος Paradise Wedding Dream έχει χρόνια στο χώρο του νυφικού και είναι γνωστός για το υψηλό του γούστο. Θέλοντας στην πορεία να προσφέρει στους πελάτες του περισσότερες διευκολύνσεις πρόσθεσε στη λίστα όλες τις υπηρεσίες για ένα δημιουργικό και αποτελεσματικό πακέτο γάμου.

Όλα αυτά λοιπόν μπορείτε να τα έχετε με μια επίσκεψη στο Paradise Wedding Dream στην Πάφο. Ξέρετε πόσο κόπο, χρόνο, άγχος, τρέξιμο, γλυτώνετε και με την καλύτερη τιμή της αγοράς, γιατί όσο να’ ναι το πακέτο στοιχίζει λιγότερα. Και θα έχετε και την διευκόλυνση στην αποπληρωμή. Με το Paradise Wedding Dream, όλα είναι πανεύκολα για τη διοργάνωση της πιο όμορφης ημέρας της ζωή σας.

Νυφικά – Λουλούδια – Οργάνωση Γάμου
Wedding Dresses – Wedding Flowers – Wedding Organiser Cyprus

out_shop bride_1 bride_2 bride_3 c1c_photo